Zamrzni osušena Tofu, ishrani i Tofu FD visokog kvaliteta za Instant supa

FD Tofu * informacije o proizvodu: * funkcije:---nisu gotovi, i ne naduvava, nema veštačkih boja, bez konzervansa ili druge aditive---bez glutena---samo oduzeti vode---zadrži savršeno činjenice ishrana sveže biljka. * Funkcije od tofua: tradicionalne kineske medicine, pristojno je tofu...

Detalji o proizvodu

FD Tofu

* Informacije o proizvodu:

Ime proizvoda

Zamrzni osušena Tofu

Porekla

Kina

Vrsta obrade

Zamrzni sušenja (FD)

Materijal

Tofu

Oblik

Kriške/trake/Seckalica za

Nevinosti

100%

Vlage

5%

Ambalaža

PE torba + karton ili prema zahtevima klijenata

Rok trajanja

24 mjeseca

MOQ

500kgs

* Funkcije:

---nisu gotovi, i ne naduvava, nema veštačkih boja, bez konzervansa ili drugih aditiva.

---bez glutena

---Samo oduzeti vodu

---Zadrži savršeno činjenice ishrana sveže biljka.

* Funkcije od tofua:

Tradicionalne kineske medicine, tofu je odgovarajući za one koji su slabi, neuhranjen, definicija ili govor iz krvi i qi; pogodan je za stare, slim ili drugog; pogodna za one sa visokog sadržaja masnoće u krvi, visok holesterol, punija, a sa okorelog krvnih sudova; pogodan za ljude sa dijabetesom; za majke sa niskim dojke mlekom; za decu i mlade odrasle; za one upaljene respiratorni trakt, a sluz, ne dopada i astmu. Tofu je takođe pogodan za ljude od starosti; Preporučuje se da jedem kada je alkohol, pošto tofua sadrži cysteine, što može ubrzati detoksikaciju alkohola u telu, i smanjiti štete u jetru, štiti jetru.

Tofu je relativno visoke u protein, oko 10.7% za potvrđeni tofu i 5,3% za meko andquot; silkenandquot; tofu sa oko 5% i 2% masti, odnosno u procentima težine.

Istraga