Dom > Знање > Sadržaj

Здрава вредност Алое

Jan 26, 2018

Алое садржи 75 врста елемената, који су готово у потпуности конзистентни са супстанцама које су потребне људским ћелијама и имају очигледну здравствену вредност. Они се зову "магичне биљке" и "кутије породичне медицине" од стране људи.


Против старења

Алоин муцин (муцин, то јест, протеин) базира се на арборан А Балое маннаналоетин и другим полисахаридима као главна компонента слузи да би се спречило старење ћелија и лечење хроничне алергије важна компонента. Муцин постоји у мишићима тела и гастроинтестиналној слузници, итд., Тако да еластичност ткива, ако недостатак течности, мишића и мукозне мембране изгуби еластичност и чврсто старење. Ћелије које чине тело, ако мучин није довољно, ћелије ће постепено ослабити и изгубити способност да се брани од бактерија и вируса. Поред тога, постоји снажна слуз, јака есенција.


Промовишите оздрављење

На полеђини пацова са трауматичном алое може промовисати зарастање, вештачка коњунктива алое може скратити дане љекова. Припрема соје Алое вера има заштитне ефекте на ране коже, опекотине и локално зрачење рендгенима.


Интензивна циркулација крви

Алое вера у калцијум цитрату и другим срцима, промовишу циркулацију крви, ублажавају очвршћавање артерија, смањују ниво холестерола, улогу капиларне експанзије, циркулацију крви, смањују холестерол, смањују терет на срце, крвни притисак одржава нормалан, бистра крв У "токсином".


Имунолошки и регенеративни

Алое А, трауматички хормони и гликопротеин (Ке-2) са антивирусном инфекцијом, промовишу зарастање рана и враћају улогу антиинфламаторне стерилизације, ендотермног отока, омекшавају кожу, одржавају функцију преживљавања ћелија, цурдлан. У комбинацији са калусом такође има зарастање зарастања рана активност.